Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Αντίκες Αττική | Παλαιοπωλείο - Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα - Αττική
 
 

ΨΑΧΝΟΥΜΕ
μοναδικα αντικείμενο που φτιάχτηκαν με μεράκι και κρατούν ακόμα στον χρόνο, αντικείμενα που δεν φτιάχνονται πια και όσο περνάει ο καιρός γίνονται ακόμη πιο σπάνια και μοναδικά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Όλα τα παλαιά αντικείμενα που αγοράζουμε τα συντηρούμε με περιττή προσοχή έτσι ώστε να τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε άψογη κατάσταση και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΟΥΛΑΜΕ
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε αντίκες, παλαιά έπιπλα, διακοσμητικά, πορσελάνες, στρατιωτικά είδη και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς συλλέκτες.
 
 
 

 ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗ
Παλαιοπωλείο, Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα - Αττική

Με αγάπη για τα παλαιά αντικείμενα, η επιχείρησή μας “ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στην Αθήνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της αγοράς και πώλησης παλαιών αντικειμένων, αγοράζοντας τοις μετρητοίς παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πιά σε τιμές που σας συμφέρουν.

Κάθε παλιό αντικείμενο έχει τη δική του αξία και τον δικό του τρόπο να ξυπνά αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Για αυτό και εμείς αγοράζουμε παλιά έπιπλα, διακοσμητικά, αντίκες, συλλογές και οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο κάθε εποχής...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


 

 

 
 
 

ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Εάν διαθέτετε παλαιά αντικείμενα που πιάνουν χώρο στην αποθήκη σας, δεν ταιριάζουν πια στον χώρο σας ή δεν είναι πλέον του γούστου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προβούμε στην εκτίμηση και στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2111117010, 6945103044, 6942713173, 6995785169

Υπεύθυνος: Kα Αικατερίνη
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να προβούμε στην αγορά οποιουδήποτε παλαιού αντικειμένου διαθέτετε. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα.